Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fh16 os fülke belseje

2008.12.09
 
 

Dolgozzon hatékonyan Éljen kényelmesen

Számos különböző fülkefelszereltségi csomag áll rendelkezésére:

  • Kényelmi alapcsomag – Az olyan funkciók, mint az elektronikus vezérlésű légkondicionáló és a magas szintű műszerezettség kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik a munkahelyet.
  • Utasvédelmi csomag – Fokozza a járművezető biztonságát vezetés és pihenés közben.
  • Fényszóró csomag – Az esőérzékelős ablaktörlő és a statikus kanyarkövető fényszórók esőben és sötétben is jobb kilátást biztosítanak.
  • Biztonsági csomag – Minimalizálja a közúti balesetek kockázatát. Számos vezetőtámogató rendszert tartalmaz, mint például a Sávváltást támogatást és Követési távolság tartó automatikát.
  • Pihenő csomag – Olyan sajátosságokat tartalmaz, mint az állítható háttámlájú ágy és az elforgatható relaxációs ülés, amelyek még kényelmesebbé teszik a fülkét.
  • Volvo Audió Rendszer – Különböző audió csomagok a legkorszerűbb funkciókkal, mint például az iPod csatlakozás, a Bluetooth kihangosító és a 400 wattos erősítő.

Valamennyi fülkebelső különböző felszereltségi szintekkel rendelhető – vinil, szövet, plüss és bőr -, és ideális vezetési pozíció, anatómiai szempontok alapján kialakított ülések, alacsony zajszint, nagyteljesítményű légkondicionáló és világszínvonalú biztonság mellett különösen magas kényelmi színvonalat kínál.
A fülke belsejének kialakítása jól átgondolt, kényelmes és kiváló munkakörnyezetet kínál, amely hálóhellyé is alakítható.

A műszerfal mindemellett kedvező elrendezése révén minden helyzetben könnyű hozzáférést biztosít a vezető számára a szükséges információkhoz.