Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


volvok

2008.12.09

Hosszú szállítási határidő

 

 

 

 


Hosszú szállítási határidő
Volvo FH
 
Forrás: Volvo

Az új típusok teljesen áttervezett fülkebelsőt kapnak. Leginkább az ügyfelek által jelenleg is értékelt tulajdonságok továbbfejlesztésére törekedtek a tervezők, mint például a komfort, a funkcionaltiás és a biztonság.
Az új tervezésű tetőtárolók tovább javítják a térérzetet és felegyenesedve szabadabb mozgást biztosítanak a fülkében. A rekeszek redőnyszerű ajtajait könnyebb nyitni és csukni. 

Jelentősen javult a fülke komfortja is, különösen a pihenőtéré. Az újdonság az állítható háttámlájú, szélesebb fekhely, amely magasabb helyzetével az üldögélést is kényelmesebbé teszi. Szintén újítás a 90 fokos szögben befordítható és 15 fokos szögben hátradönthető utasülés. A nagy teljesítményű audiórendszer pedig USB, AUX, MP3 és TV bemenettel is rendelkezik.

automenedzser.huJön az új Volvo FH és FH16

2007. november 28. 16:19

 

Nehézkategóriás teherautói új generációját mutatja be a Volvo Trucks Európában 2008 nyarán.

A Volvo FH, a márka legnépszerűbb hosszú távú típusa, és a Volvo FH16, a legnagyobb nyomatékkal rendelkező zászlóshajó, egyaránt jelentősen megújul. A gyártás várhatóan 2008 őszén kezdődik meg, de az ügyfelek már ez év decemberében megrendelhetik az újdonságokat.  

- Jelenleg a teherautóink iránti óriási kereslet szokatlanul hosszú szállítási időket eredményez - mondta Claes Nilsson, a Volvo Trucks európai divíziójának elnöke. “Ezért szeretnénk megadni a lehetőséget ügyfeleinknek, hogy leadhassák megrendeléseiket a jövő ősztől gyártott új típusokra.”